Handelsbetingelser

Produktinformation

På ALLFLEX.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@allflex.dk.

Priser

Listepriser angivet på hjemmeside og i kataloger kan ændres til hver en tid uden varsel. Alle oplyste priser er inklusiv moms, men eksklusiv forsendelse og forsendelsesemballage. Alle udgifter relateret til købet, herunder til transport, vil sammen med en samlet pris fremgå ved bestilling i ordrebekræftelsen.

Bestilling

Præsentation af varer og pris på ALLFLEX.dk er ikke et forpligtende tilbud, men derimod en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra ALLFLEX.dk udgør derfor ikke en accept, men derimod et bindende tilbud til ALLFLEX.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. Ved afgivelse af tilbuddet bekræfter køber ligeledes at nærværende betingelser er en del af aftalegrundlaget. En bindende aftale er først indgået, når ALLFLEX.dk ved en ordrebekræftelse har accepteret det af køber afgivne tilbud.

Levering

Produkter sendes med Post Danmark. De leveres til en fast pris på: 100.- DDK pr. pakke, som betales af køberen. Afsendelse sker fra selskabets adresse, ALLFLEX DAN-MARK ApS, Rugmarken 31, 7620 Lemvig. Hvis selskabet ikke har modtaget speciel instruks, er selskabet berettiget til at vælge transport- middel og transportvej. Selskabet er ansvarlig for transportskader, eller forsinkelser hos posttransportfører.

Leveringstid

Vi bestræber os på at alle varer leveres hurtigst muligt og senest på det aftalte tidspunkt. Er der ikke aftalt er leveringstidspunkt, leveres varen inden 30 dage. I modsat fald er køber berettiget til at ophæve aftalen. Dette gælder dog ikke såfremt det er købers forhold der er årsag til forsinkelsen.

Betaling

ALLFLEX.dk modtager betaling med: MasterCard, Dankort, Visa. Ved kortbetaling udveksles betalingsoplysningerne mellem køber og NETS i krypteret form (SSL). Det er således kun køber og NETS der har adgang til oplysningerne. Ved køb med betalingskort trækkes beløbet fra køberens konto så snart varen er sendt fra ALLFLEX.dk.

Returnering

Fortryder du et køb, kan du indenfor 14 dage efter tidspunktet af modtagelsen af varen, give en meddelelse til ALLFLEX.dk ved brug af dette skema: https://allflex.dk/fortrydelsesformular Du har herefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Varen skal leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. I modsat fald vil vi fratrække et beløb svarende til værdiforringelsen. Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte at modtage varen, eller lade være med at afhente den. ALLFLEX.dk refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering ligesom køber bærer risikoen for varen under returnering. ALLFLEX.dk returnerer købesummen efter evt. fradrag for værdiforringelse samt det beløb køber har betalt for den oprindelige forsendelse (dog ikke hvis køber har valgt en dyrere løsning end den af ALLFLEX.dk tilbudte). Købesummen returneres senest 14 dage efter ALLFLEX.dk har modtaget besked om fortrydelsen og køber har fremsendt dokumentation for at varen er returneret. VIGTIGT: Der er ingen fortrydelsesret på varer specielt fremstillede til dig, dvs. såkaldte bestillingskøb.

Mangler

For købet gælder købelovens forbrugerregler. Det betyder at du skal reklamere over en mangel senest to måneder efter du har opdaget manglen. Der gælder en absolut frist på 24 måneder. Det betyder også at ALLFLEX.dk har ret til at forsøge at afhjælpe manglen indenfor rimelig tid og uden omkostninger for dig eller ALLFLEX.dk kan vælge i stedet at sende en ny vare eller give dig et forholdsmæssigt afslag. Du har kun ret til at hæve aftalen, hvis afhjælpning eller omlevering ikke kan ske og varen reelt er værdiløs for dig.

Returadresse

ALLFLEX DAN-MARK ApS, Rugmarken 31, 7620 Lemvig.

Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til ALLFLEX.dk - T: 9781 1555. Hvis der ikke lykkes ALLFLEX.dk at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning og Forbrugerstyrelsen, Toldboden 2, 8800 Viborg, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl.