Læs omAllflex

Danmarks førende øremærke­producent

Allflex dan-mark ApS er Danmarks største øremærkeproducent. Ud over øremærkerne fra Allflex, har vi også Merko og OS ID øremærker, så uanset dine behov har vi et øremærke, der passer lige netop til dine dyr. Vores produktion er beliggende i Lemvig og har i dag 13 medarbejdere.

Mange års erfaring

0+Års erfaring med innovation
0+Millioner mærker sælges årligt
0+Lande med Allflex

Allflex en del af MSD familien

Vi er en del af MSD Animal Health, en global virksomhed med en innovativ portefølje som inkluderer teknologi, produkter og løsninger. Denne portefølje bidrager til at forbedre håndteringen af dyr og dyrs velfærd, både når det gælder produktionsdyr og kæledyr.

Gennem vores forpligtelse til The Science of Healthier Animals® tilbyder MSD Animal Health dyrlæger, landmænd, kæledyrsejere og myndigheder et af de bredeste udvalg af veterinærlægemidler, vacciner og sundhedsløsninger og -tjenester, samt et omfattende udvalg af teknologiløsninger, som inkluderer produkter til identifikation, sporbarhed og aktivitetsmåling. Læs mere på www.msd-animal-health.dk

1955

Grundlæggerne mødes

Palmerston, North, New Zealand. Grundlæggeren af Delta plastics John Burford mødes med mælkeproducenten Brian Murphy sammen skaber de et fleksibelt øremærke i plastik til at identificere dyr mere effektivt og pålideligt.

1955

1974

Allflex bliver født

Virksomheden omdøbes til Allflex, og populariteten af dette innovative produkt spreder sig hurtigt. Et nyt anlæg bliver bygget i Palmerston North for at imødekomme efterspørgslen, Samtidigt arbejder et netværk af distributører på de vækstende markeder i Australien, USA og Europa

1974

1989

Fra styrke til styrke

SFII et fransk selskab forudser interessen for disse produkter, specielt i Europa og opkøber Allflex. I det næste årti bliver virksomheden kun stærkere og stærkere.

1989

1997

Allflex understøtter sikre europæiske regler

Bovine spongiform encephalopathy (BSE) I daglig tale kaldet Kogalskab. BSE rammer Europa and og bliver en offentlig bekymring for både fødevaresikkerheden og dyrevelfærd. Allflex lancerer en række af meget sikre og manipuleringssikre mærker til understøttelse af strenge europæiske forskrifter omkring dobbeltmærkning af alle nyfødte kalve.

1997

1999

Allflex er valgt til at levere Australiens officielle elektroniske øremærker

Australien bliver det første ikke-europæiske land, der implementerer en officiel identifikationsordning. De australske myndigheder vælger derefter Allflex til at levere elektroniske øremærker til landets husdyr.

1999

2000

Udvidet global tilstedeværelse

Systemer, design og teknologi til identifikation af dyr udvikler sig hurtigt rundt omkring i verden. Allflex reagerer ved at styrke sin produktion og kommercielle tilstedeværelse i flere lande – fra Polen til Brasilien og fra Tyrkiet til Argentina.

2000

2007

Allflex Group investerer i produktionsautomatisering

Allflex-gruppen investerer stærkt i automatisering af øremærke produktionslinjer og elektroniske forsyningskæder. Allflex arbejder nu med over 2.000 samarbejdspartnere, der alle fokuserer deres bestræbelser på at hjælpe den globale husdyrsektor med at bidrage til en mere sikker fødevareforsyning.

2007

2008

Nye virksomheder bliver medlem af Allflex-familien

I de efterfølgende år kan man se flere vigtige virksomheder med dybe rødder inden for identifikation af husdyr blive medlem af Allflex-familien – OS ID, Destron Fearing, Merko, Cox & Ritchey og Aleis, for at nævne nogle få stykker – styrker alle Allflex-gruppens tilbud af globale løsninger.

2008

2014

Allflex erhverver SCR

Allflex-gruppen kommer ind i en verden af dyresundhedsovervågning og digitalt landbrug gennem anskaffelsen af SCR som en platform for fremtiden. SCRs overvågningsløsninger er en fyrre år gammel virksomhed, der giver producenterne intelligente styringsværktøjer til reproduktion, ernæring, sundhed og velvære hos individuelle køer. Gennem linket af identifikation, sporbarhed med overvågning skabes det vi kender i dag.

2014

2019

Allflex Livestock Intelligence slutter sig til MSD Animal Health

Allflex er husdyrsporteføljen af digitale produkter inden for MSD Animal Health. Gennem sit engagement i Science of Healthier Animals® tilbyder MSD Animal Health dyrlæger, landmænd, kæledyrsejere og regeringer et af de bredeste udvalg af veterinærlægemidler, vacciner og sundhedsstyringsløsninger og -tjenester samt en omfattende pakke med digitalt forbundet identifikation, sporbarhed og overvågningsprodukter.

2019

2020

MSD Animal Health Intelligence

I 2020 blev Antelliq omdøbt til MSD Animal Health Intelligence og er fortsat en driftsenhed inden for MSD Animal Health. Dette nye navn udnytter MSD's arv og stærke brand. Denne nye identitet forener forretningsenhederne Allflex Livestock Intelligence, Biomark, Sure Petcare og Vaki og skaber en forbindelse til den bredere MSD Animal Health-portefølje. Vigtigst af alt forener den os som virksomhed og er med til at skabe en forbindelse mellem alle, der arbejder under MSD Animal Health.

2020

Kontakt vores samarbejds­partner Viking om SenseHub

Vores tætte samarbejdspartner Viking Danmark har siden 2007 solgt og varetaget SenseHub™.

SenseHub™ kan overvåge brunst og sundhed, men også anvendes til overvågning af fodring, vanskelige kælvninger og varmestress. Systemet er brugervenligt og integreret med DMS og tilgængeligt overalt. Du kan administrere op til 5.000 kvæg via systemet. SenseHub™ giver dig et overblik over dine dyrs reproduktion og sundhed hele døgnet uanset, hvor end du befinder dig. Systemet er nemt at bruge, og du kan via enkle råd handle og effektivisere din bedrift. Kontakt Viking Danmark og hør mere om SenseHub™ på tlf. 87 28 20 00.

Tak til vores partnere