Læs om   Allflex

Allflex begyndte med en enkel ide...

Med evnen til at identificere hvert dyr vil du være i stand til at generere de nødvendige data til bæredygtigt at styre livet for et individuelt dyr og en hel besætning og i sidste ende give sporbarhed til et helt land.Efterhånden som den globale befolkning vokser mod anslået 9 milliarder i 2050, skal der produceres mere mad, selv når naturressourcerne fortsat er presset. For at tackle denne udfordring på en bæredygtig måde lægger vi kraften i intelligent, handlingsmæssig forvaltningsinformation i landmændenes hænder gennem brug af vores værktøjer. Når vi identificerer, sporer og overvåger millioner af dyr verden over, har vores succesfulde landmænd og virksomheder fuld tillid til vores datadrevene løsninger og at disse leverer den indsigt, der er nødvendig for at forbedre ydeevne og velvære.

Mange års erfaring

0+Års erfaring med innovation
0+Millioner mærker sælges årligt
0+Lande med Allflex

Danmarks førende øremærkeproducent

Allflex dan-mark er Danmarks største øremærkeproducent og vi er fra april 2019 blevet en del af MSD Animal Health Intelligence, som er verdens største og førende producent af animalsk identifikation og monitoreringsprodukter til kvæg. Ud over mærkerne fra Allflex, har vi også Merko og OS ID, uanset dine behov så har vi et mærke, der passer lige netop til dig.

Allflex ejes af MSD Animal Health. Vores formål er at levere de bedste produkter og services til landmænd og dyreejere verden over.
Allflex dan-mark er beliggende i Lemvig, hvor vi har administration og produktion.

Tak til vores partnere